• 300+ solgt

  Ekstra brede, lysegrå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Ekstra Brede Lysegråe Skolisser Gjør Godt For Både Føttene Og Øynene 

  Med ekstra brede lysegråe skolisser på dine sneakers så blir du forvandlet til en rockestjerne. Med disse lissene så er det som å ha en røykmaskin med deg overalt du går. Råkule skolisser som dette har blitt skapt for å bli beundret av en fullpakket stadion, rett og slett.

  Når du åpner innpakningen og tar ut disse skolissene, bruk da et øyeblikk bare til å virkelig kjenne på disse høykvalitets lissene. Du vil kunne kjenne hvor utrolig myke og komfortable de er, men samtidig vil du også fort legge merke til at dette er skolisser som er både sterke og har en utmerket holdbarhet. Fargen er lys, men den har også et slags tåkete lag med en gnist over seg som virkelig gjør lissene iøynefallende. Når du trer på deg disse flotte lissene og tar på dine sneakers, så vil du få en herlig følelse av å kunne gå på skyer.

  Ja, med disse komfortable lissene så vil du kunne gå på skyer (men ikke prøv dette på ordentlig). Hva er den beste måten å entre en fest på? Nei, ikke med alkohol. Riktig svar er: Ekstra brede lysegråe skolissene på f.eks. et par lyseblåe sko, fordi disse lissene vil nemlig gjøre deg til den mest attraktive personen i rommet. Eller hva med et par mørke sneakers som har disse herlige ekstra brede lysegråe skolissene? Fytti... Du vil bli mer hot enn sola!

  Seriøst altså, kjærlighet ved første blikk er noe alle kommer til å tro på nå - rett etter at de har sett deg med disse råkule lissene. Det er såpass heftige saker vi snakker om her.

  Fakta: Der det er røyk, der er det også ild. Der det er ild, der er det hot. Og hva er hot? Du er hot, med ekstra brede skolisser på føttene.  

  Skriv omtale
  Varenummer: 12M-Flat-LightGrey
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 12 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert