• 1640+ solgt

  Flate, lysegrå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Som du antagelig forstår, så deler de lysegrå skolissene våre mange kvaliteter med de svarte. De er like elegante og stilige. De tiltrekker seg folks oppmerksomhet, men bare så snart de har blitt lagt merke til. De vil ta deg på sengen fordi du egentlig forventer at de skal være kjedelige.

  Livet handler ikke alltid om hvem som kan skrike høyest. Det handler også om å få deg til å ville lytte mer. Det er her de lysegrå skolissene kommer inn og det er derfor brukerne av disse flotte, lysegrå skolissene forstår vitenskapen rundt det å være subtil.

  Ikke helt hvit og langt fra de mektige signalene svart sender ut. Våre lysegrå skolisser er en delikat middelvei som føttene dine har lengtet etter. De lager ingen scene, de gjør bare inntrykk.

  Du kan også legge et rom i mystikken slør med en gang du tråkker innenfor døren. Alt du trenger å gjøre er å bruke disse lysegrå lissene sammen med varianter av svart, hvitt, lilla, oransje, rødt og, egentlig, alle farger du kan tenke på. De er svært anvendelige og du vil elske dem.


  Skriv omtale
  Varenummer: 8M-Flat-LightGrey
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert