• 120+ solgt

  Superbrede, lysegrå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Maksimal synbarhet
  • Få en unik stil

  Superbrede Lysegråe Skolisser Føles Godt Og Rett Overalt

  Dette er den kulere versjonen av sølvfargen. Når man trer superbrede lysegråe skolisser på sneakers, da blir dem til noe enn sko - noe magnetisk oppstår.

  Magnet tiltrekker, noe disse superbrede lysegråe skolissene også gjør. Samtidig er det noe ekstra spesielt med denne fargen som mange folk ikke er klar over, man ønsker bare på en måte å være i nærheten av denne fargen. Det er noe som er behagelig og tiltrekkende med den.

  Kanskje fordi fargen er lik toppen av en cola -eller ølboks som du drikker fra, så derfor minner dette deg om en deilig sommerdag der du nyter en god kjølig forfriskning?

  Man får liksom bare en god følelse av å se på disse skolissene. Folk vil sannsynligvis stoppe deg på gata og takke deg. Da må du si "bare hyggelig", og labbe videre. Du har mange planer for dagen + flere folk å spre godfølelsen fra føttene dine til. Det kan fort bli mange flere "bare hyggelig" -kommentarer.

  Lysegrå er virkelig en nonchalant fargetone som passer mer eller mindre til alle fargekombinasjoner som du kan tenke deg. Fra lette til tyngre farger. Superbrede lysegråe skolisser passer bare perfekt - til alle skoene dine, hver eneste gang.

  Har du sett på himmelen hvordan skyene svever der akkurat som de bare hører hjemme der? Akkurat som disse lissene hører hjemme på skoene dine.

  Slapp av og trekk pusten dypt - det er en behagelig følelse, ikke sant? Skaffer du deg et par av disse lissene, så vil du ha denne behagelige følelsen hele tiden.

  Skriv omtale
  Varenummer: 18M-Flat-LightGrey
  Bredde: 16 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet