• 120+ solgt

  Hvite skolisser i lær

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Få en unik stil
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Hvite Skolisser I Lær Ble Skapt For Nettopp Deg

  Dine sneakers vil ikke virke så kule lenger nå som du har sett disse hvite skolissene i lær - eller, i alle fall ikke før du har skaffet deg ditt eget par til dem.

  Disse lissene vil få deg til å skinne og du vet det sikkert selv også.

  Hvitfargen er kjent for å være definisjonen på renhet... Men når lær og hvit er kombinert sammen, da er historien en helt annen. Med disse lissene er du klar til å takle alt verden har å by på. Folk vil ta ett blikk på disse skolissene og konkludere raskt med at det er best å være på god fot med deg (bokstavelig talt).

  Hvite skolisser i lær oser av en perfekt balanse mellom normal -og litt gal, på en god måte. Lissene vil sortere mennesker i livet ditt og gjøre deg en god tjeneste - de vil dytte ut folk du ikke vil kaste bort tiden med, samtidig som de vil tiltrekke folk som er bra for deg og ditt liv.

  Det føles bare rett når man trer på disse lissene. Verden har blitt bedre. Eller kanskje er det bare deg som har blitt enda bedre?

  La oss være helt ærlige her, sånn seriøst - sjekk disse lissene! Har noe noen gang sett et par mer skreddersydde skolisser for deg, enn disse? Dette er spesielle skolisser og de er virkelig perfekte for deg, noe du vet selv innerst inne i skolissehjertet ditt. Følg dette hjertet ditt, vær sikker på en ekstra spennende tid vil da være i vente for deg.

  Skriv omtale