• 230+ solgt

  Refleks, lock, hvite skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Elastiske Reflekterende Lock Hvite Skolisser Er Raskere. Tryggere. Bedre.

  Med disse elastiske reflekterende lock hvite skolissene så kan du være sikker på at du vil bli lagt merke til, både dag og natt. Lissene har blitt designet for du på løpeturen skal kunne holde deg både trygg og synlig i trafikken etter mørkets frembrudd - mens på dagtid i treningsstudioet, så vil disse lissene sørge for at du er den som garantert har mest klasse og stil.

  Både du og andre folk rundt deg kommer garantert til å merke den store gode forskjellen som disse skolissene vil gjøre deg. I hverdagen. På trening. For hele ditt liv.

  Med sitt geniale klikk-og-dra lukkesystem som sørger for en rask, tett og god passform som vil holde seg så lenge du måtte ønske det. Dette vil minske risikoen for ryggproblemer som kan oppstå ved å stadig bøye seg ned for å måtte knyte skolisser. I tillegg , siden du med disse lissene vil slippe dette bryderiet - så vil du dermed også spare massevis av viktig tid i din hverdag.

  Trer du på dine sneakers disse skolissene, så vil hvert eneste maratonløp bare føles ut som en vanlig liten joggetur i parken.

  Og selve stilen? Seriøst, wow! Folk kommer til å senke sine solbriller og stoppe opp med hva enn de holder på med for å gi deg 2 store tomler opp som om det var 1985 - mens du faktisk nyter høykvalitets skolisser med en teknologi fra 2085.

  Elastiske reflekterende lock hvite skolisser vil ikke bare gi deg alt du trenger, de vil gi deg mer enn det du trenger... Det er såpass gode skolisser vi snakker om her.  
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-ER-White
  Bredde: 3 mm