• 80+ solgt

  Hvite elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Hvite silikonskolisser uten knyting forvandler dine sko om til komfortable slip-ons

  Hvis du er lei av å bruke tiden din på å knyte skoene hver eneste dag, hvis det å bøye seg ned for å stadig måtte gjøre dette gir smerter i rygg/knær, eller hvis du ønsker deg enestående tilbehør til ditt fottøy uten en stygg knute som bare ikke vil gå opp igjen og 2 løkker som henger helt utslitte på hver side av skoene - da har du nå klikket deg inn på rett plass. Fordi hvis du bare bruker et par minutter på bytte dine gammeldagse skolisser her med disse hvite silikonskolissene - så vil du aldri mer behøve å bøye deg ned for og bruke en massevis av tid på å knyte skolisser igjen. Det vil være...helt...slutt...på slike scenarier (Ja, du leste riktig). Du vil også da få nyte et skopar med sneakers eller løpesko som er mer skinnende, iøynefallende og pene. Oppdagelsen av elastiske skolisser som dette - er hva som gjør det å shoppe online såpass gøy.

  Universal størrelse som passer alle sko - både for voksne og barn. Garantert. 

  Hvis dine sneakers ikke har mer en 8 lissehull per sko, da er det så å si garantert at våre hvite silikonskolisser kommer til å passe til nettopp dine sko - og gjør en fantastisk jobb for deg. Silikonmateriale på disse lissene kan strekkes dobbelt i lengden uten å løsne. Dette gir en tett, komfortabel og god passform uansett hvilket skonummer du bruker. Derfor vil disse lissene passe perfekt til sko både for voksne og til barn. Skal du ut på en løpetur? Fottur i fjellet? Eller til skolen? Det spiller ingen rolle, disse lisene er klare for alt uansett.

  Skolisser uten knyting som er slitesterke, vanntette og ekstremt motstandsdyktige ovenfor støv/skitt

  Elastiske silikonskolisser tiltrekker seg rett og slett ikke støv og skitt - slik som gammeldagse skolisser laget av stoffmateriale gjør (som ganske sikkert kom sammen med skoene dine da du kjøpte dem). Disse silikonskolissene er uten knyting og kommer garantert til å holde seg lengre enn selve skoene. Disse lissene er vanntette og det å rengjøre dem - er kjempelett. Alt du trenger er en fuktig vaskeklut til å tørke dem av med, da vil du ha godt som helt nye skolisser på null komma niks. Disse skolissene forvandler ikke bare dine sko om til fantastiske slip-ons, de fjerner også all din bekymring når det gjelder fottøy ettersom at nettopp disse silikonskolissene har markedets beste holdbarhet. 

  Silikonskolisser trer man på både raskt og enkelt 

  Når dine 16 lisser ankommer i posten (8 stk per sko), da organiserer du dem bare fra de minste til de største (silikonskolissene er merket med nummer). Lissene har en liten knute i hver ende som du dytter inn på tvers igjennom hvert lissehull på skoene. Og så er det bare å skli inn føttene. Ja, seriøst! Det er faktisk såpass enkelt!

  Stort fargeutvalg gir lisser for enhver smak

  Hvite elastiske silikonskolisser er en god farge å begynne med siden hvitfargen passer så å si godt sammen med alt. Men du kan også få disse silkonskolissene i rekke andre farger som f.eks. i ; rødt, svart, lilla, blått, lysegrått, mørkegrått og mange flere. Her er det bare å lukke øynene og forstille seg alle alternativer. Det er bare fantasien som setter grenser, så her kan man ha mye gøy.

  Hele familien kan nå gå tilbake til hva dem liker best

  Hvor mange i familien ønsker seg jo ikke litt litt ekstra fritid, ikke sant? Dette vil disse lissene gi deg. Både voksne og barn digger silikonskolisser uten knyting pga. stilen, lettvintheten og den alltid gode passformen. Det finnes et ordtak som går ut på at det er de små tingene i livet som gjør den store forskjellen... Dette er disse silikonskolissene et perfekt eksempel på. Så hva venter du på? Skaff deg et par i dag. Vi GARANTERER at disse silikonskolissene ikke kommer til å skuffe deg.

  Skriv omtale