• 450+ solgt

  Runde, grønne skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, grønne skolisser vekker misunnelse

  Runde, grønne skolisser klatrer opp på dine boots som om eføy vokser på skoene dine. En mystisk plante som sprang opp fra marken og bare kunne plukkes av deg. Omtrent som historien om sverdet i steinen. Siden kong Arthur antagelig ikke eksisterte, må du være skolissenes kong Arthur eller dronning Artura.

  Det er en ære.

  Grønt er kjent som balansens farge. Det er den perfekte blandingen av blått og gult, en perfekt farge for skolisser. Dersom du også hadde en grønn sykkel kunne du nå ha blitt med i X-Games. Ingen ville hatt bedre balanse enn deg.

  Hvor høyt verdsetter du føttene dine? Grønt er også fargen på penger. Når folk ser på deg fra topp til tå, hva ønsker du at de skal tenke på? Med disse på, vil folk tenke penger. Selv gullreservene til Norges Bank og kontantene til Apple ville ikke være i nærheten av deg.

  Grønt er også fargen på nye begynnelser. Det er det du ser når våren kommer. Det er fargen som velges av foreldre som vil ha et kjønnsnøytralt barnerom. Det er det første tegnet på liv når det regner i verdens tørreste ørkener.

  Disse skolissene er en ny begynnelse for skoene dine. De er friske, levende og de beste skolissene du noensinne har hatt. Garantert.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-Green
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert