• 30+ solgt

  Elastiske, lock, neongrønne skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Hele Skoverdenen Vil Misunne Deg Med Elastiske Lock Grønne Skolisser

  Disse elastiske lock grønne skolissene legger alle faktaene på bordet og bekrefter det vil alle også trodde - nemlig at noen lisser er bare bedre enn andre. Punktum. Slik som nettopp disse du leser om her.

  Er du klar for å skille deg ut fra mengden? For du må bare være klar over at disse elastiske lock grønne skolissene har planer om å plassere deg i rampelyset. Er du klar for å henge med kjendisene? Med disse lissene, så er dette hva som venter på deg i fremtiden.

  Med disse lissene så vil det føles ut som at både jordkloden -og jordbeboerne går fryktelig langsomt. Mens du tenker på alle fjellene du kan klatre opp rundt om i verden, så vil folk fortsatt sitte på huk for å knytte skolissene sine. Elastiske lock grønne skolissene vil gi deg en merkbar forskjell på hvor mye mer tid du vinner i hverdagen -samt livet ditt.

  Slik er det bare, dette er den rene skjære sannhet.

  Det vil komme en dag da verden vil komme dit du allerede er nå. Så i mellomtiden så må du bare fortsette å knyte på deg disse elastiske lock grønne skolissene og vise dem veien. Folk vil komme etter, de vil ta notater og følge deg steg for seg. Rett og slett fordi at det umulig å ikke legge merke til effektiviteten som disse lissene gir til føttene som de tredd på.

  Disse elastiske lock grønne skolissene gjør det lettere å klatre både en vanlig stige -og selve livets stige. Og når du tror at lissene har tatt deg helt til topps, så vil dem bare fortsette videre oppover med deg. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-NeonGreen
  Bredde: 3 mm