• 10+ solgt

  Neongrønne elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Neongrønne silikonskolisser forvandler sko om til slip-ons

  Når du bytter ut dine gamle tradisjonelle skolisser med disse neongrønne silikonskolissene - så har du plutselig fått deg et par slip-ons, rett og slett. Du vil aldri noensinne behøve å knyte sko igjen, tenk på all den tiden du kommer til å spare?! Du vil faktisk spare ca. 973 timer av ditt liv, noe som tilsvarer 1 1/2 måned. Du vil i tillegg også spare ryggen og knærne fra å stadig måtte bøye seg ned (minst 2-3 ganger daglig) for å knyte skolisser. For ikke å snakke om hvor stilig du vil se ut mens du løper gjennom byens gater med neongrønne skolisser som pryder dine løpesko.

  Silikonskolisser passer alle skostørrelser, både til barn og voksne

  Det eneste kravet er at skoene har 8 lissehull hver -eller mindre, fordi her får du nemlig et sett med 16 neongrønne silikonskolisser totalt. Silikon har en enormt god strekkbarhet, du kan faktisk strekke disse silikonskolissene det dobbelte av deres vanlige lengde. Derfor er du garantert en perfekt passform og enestående komfort når du har disse lissene på føttene, uansett hvor stort eller lite skonummer du bruker. Nå kan både barn og voksne nyte den mest spennende fargen på skolisse-markedet, som i tillegg gir førsteklasses komfort og et look fra øverste hylle.

  Lisser uten knyting som er laget av et svært slitesterkt materiale

  Silikon takler støv og skitt bedre enn noe annet materiale, i tillegg er silikon også vanntett. Skulle du få noen flekker på lissene, så er det null stress å rengjøre dem. Alt du trenger er en fuktig vaskeklut til å tørke dem av med, så vil du ha lisser som ser helt nye ut på null komma niks. Holdbarheten på silikon er rett og slett såpass god, derfor vil dem garantert holde seg lengre enn det dine sko vil. Og med disse lissene så kan du også bare slippe all bekymring om at lissene skal slites i stykker eller at de må knytes på nytt igjen og igjen - slik som på gamle tradisjonelle skolisser. På 1 sekund vil du nemlig ha en komfortabel og perfekt og passform som vil holde seg gjennom hele dagen lang.

  Neongrønne silikonskolisser uten knyting installeres på null komma niks

  Når pakken med disse neongrønne silikonskolissene ankommer, så vil du se oppi pakken ett sett til hver sko (16 lisser, 8 stk per sko). Skolissene er merket og organisert i en rekkefølge fra de minste opptil de største, dermed vil du ha full kontroll på hvilke lisser som skal være nederst på skoene nærmest tærne - og hvilke lisser som skal være høyest oppå skoene nærmest hælen. På null komma niks trer du bare de riktige lissene igjennom de enkelte lissehullene - og så er du klar for å takle hele verden.

  Kombiner neongrønt med flere andre farger

  Disse neongrønne silikonskolissene uten knyting er ikke de eneste av sitt slag som vi har tilgjengelige her hos FeetUnique. Så her har du muligheten til å kombinere og blande disse lissene med nøytrale farger også som f.eks. med; hvitt, svart, lyse -eller mørkegrått. Vi har også de mer iøynefallende fargene som sjokkrosa, eller neongrønt som du ser på her nå. Du har uansett kontrollen, så sett i gang og skreddersy ditt fottøy med dette flotte fargeutvalget av silikonskolisser - det er bare din egen fantasi som kan sette grensene.
  Og vet du hva som er toppen av kransekaka? Vi tilbyr både prisgaranti + gratis frakt!

  Skriv omtale