• 290+ solgt

  Tynne, runde gule skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, gule skolisser til pensko får deg til å skinne

  Runde, gule skolisser til pensko lyser opp skoene dine og tilbyr en anvendelig estetikk som kan dateres tilbake til pr 17 000 f. kr.

  Hvordan kan du diskutere med en slik grad av tidløshet?

  Den gule fargen er som en gave fra himmelen, og ble brukt til å tegne på huleveggene lenge før menneskene hadde oppfunnet skriftspråket. Jeg er sikker på at den flotte kombinasjonen med brunt og svart bare var en heldig tilfeldighet.

  Alle vet at gult harmoniserer godt med alle toner av lilla og fiolett, bare spør Vincent Van Gogh, som tydeligvis elsket den kombinasjonen. Hva vet vel han? Han er bare den mest berømte maleren i den vestlige verden,

  La lyset skinne på skoene dine. Gå inn i rommet som om du er i rampelyset. Er du klar for den røde løperen? For en salgsavtale om millioner? For en rask tur opp langs kysten med taket nede mens skoene presser litt for hardt på pedalene?

  Fra de mørke huleveggene for tusenvis av år siden til store ballrom med førsteklasses belysning og DJ-er – gult har bestått tidens tann som ingen annen.

  Du kan prøve alle skolisser som finnes, men runde, gule skolisser til pensko vil få solen til å skinne opp fra anklene dine.

  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-Classic-Yellow
  Tynt lag av voks
  Laget av bomull
  Stretch 0 %
  Bredde: 2,5 mm
  OEKO-TEX® sertifisert
  Brukes ofte til pensko