• 50+ solgt

  Superbrede, lilla skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Maksimal synbarhet
  • Få en unik stil

  Superbrede Lilla Skolisser Gjør Sneakers Bedre. Basta.

  Superbrede lilla skolisser tredd på sneakers vil umiddelbart gjøre eieren av skoene til et stilikon i toppklassen. Dette er ikke en farge som folk ser hver dag, derfor vil du garantert bli lagt merke til. Folk vil forbinde denne fargen med deg, og med disse superbrede lilla skolissene så kommer du til å representere denne fargen på utmerket vis.

  Før du aner ordet av det, så vil folk kalle deg kong/dronning - Lilla. Ingen andre vil røre rocke denne fargen som deg, den er din nå. Gratulere, du eier nå lillafargen.

  Vi forteller deg ikke noe nå som du allerede ikke vet selv, men folk gir ikke dine standard skolisser ett eneste blikk engang, ikke sant? Standard skolisser er som lopper i jungelen, mens disse superbrede lilla skolissene er som løven. Hvem er jungelens konge/dronning?

  Vi skulle ønske at hele verden kunne tre på disse fantastiske lissene, bare for å så ta dem av igjen rett etterpå. Da ville man virkelig ha fått en øyeåpner på hvor super disse super superbrede lilla skolissene er. Har man først tredd dem på, så vil man aldri ta dem av seg igjen.

  Og dette er jo bare bra, fordi disse skolissene har en lengre levetid enn det skoene dine har. Bonuspoeng til dem som kombinerer dem best med forskjellige skopar. Send oss et bilde på Instagram. Vi deler deres beste kombinasjoner.

  Hør her, sånn seriøst - vi vet at du har god smak! Det skjønte vi med én gang du klikket deg inn på denne siden for å se på disse skolissene. Ett klikk til, så er lisser som vil ta dine sneakers opp til det neste nivået på vei til deg i posten.

  Skriv omtale
  Varenummer: 18M-Flat-Violet
  Bredde: 16 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet