• 680+ solgt

  Superbrede, hvite skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Maksimal synbarhet
  • Få en unik stil

  Superbrede Hvite Skolisser Gjør At Sneakers Ser Helt Nye Ut

  Superbrede hvite skolisser har blitt designet for å friske opp ethvert par med sneakers til å se helt nye ut. En sterk og iøynefallende lys farge som folk garantert vil legge merke til.

  Vær forsiktig når du er på labbetur i byen, for med disse skolissene kan du fort forårsake trafikkork. Biler, busser og fotgjengere vil stoppe opp for å beundre disse flotte og merkbare skolissene.

  Det er en grunn til at printerark har en slik sterk hvitfarge, det for at alle fargetyper vil se bra ut på det. Samme prinsipp gjelder med disse superbrede hvite skolissene, dermed kan du regne med at ikke bare dine sneakers vil se bedre ut - hele garderoben din vil se bedre ut, fra topp til tå.

  Hvis du slår opp ordet "allsidighet" i ordboken, da vil du finne et bilde av disse lissene (det er i alle fall det vi har hørt).

  For å si det sånn, med våre superbrede hvite skolisser så er du som et lys i tunnelen. Forhåpentligvis så vil det én dag være slutt på dårlig fottøy & tilbehør, og at alle folk vil følge ditt eksempel med disse lissene.

  Enkelt og greit, disse skolissene vil bidra til å lyse opp veien for deg igjennom livets ferd (eller de vil i alle fall få deg til å se kjempekul ut, garantert).

  Skriv omtale
  Varenummer: 18M-Flat-White
  Bredde: 16 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet