• University Blue OFF-WHITE Skolisser

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Lyseblå OFF-WHITE Skolisser av høyeste kvalitet

  Gi dine sneakers disse ikoniske OFF-WHITE Nike replika-skolissene, i den klassiske lyseblåe "university" -fargen, matchende til de originale lissene man får med Air Jordan 1 Retro OFF-WHITE og co. Med silikonprinting istedenfor den dårligere varmebehandlende metoden, få du her slitesterke lisser med et langvarig friskt og godt look. De er også midt i blinken for OFF-WHITE sko som trenger nye lisser. 


  Fargen du elsker. Fargen du vil ha. 

  Disse OFF-WHITE replika-skolissene både ser og føles akkurat som de originale lissene. De er også ekstremt slitesterke, noe som gjør dem midt i blinken til å erstatte lissene til dine Nike's. Her hos FeetUnique har vi stor respekt for hver eneste lille detalj på de originale lissene, derfor sørger vi også for at ikoniske "SHOELACES" matcher helt hårfint på lissene. Identisk til de originale fra Virgil Abloh og Nike.


  Du vil digge dine nye Nike OFF-WHITE Lisser. Garantert!

  Vi er såpass sikre på at kvaliteten og stilen til disse skolissene vil imøtekomme din forventninger at vi derfor har en 100% Fornøyd Garanti. Dine Nike's vil være like originale og fine som aldri før. Så hvis disse skolissene ikke innfrir forventningene, fikser vi deg en refusjon. Du trenger ikke å sende noe tilbake til oss engang. Bestill OFF-WHITE Skolisser uten risiko og bekymringer i dag!

  Skriv omtale
  Varenummer: off-white-lightblue
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert