• Black OFF-WHITE Skolisser

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Svarte OFF-WHITE "SHOELACES" man simpelthen bare må ha

  Ta ditt fottøy til nye høyder, for første gang, eller for erstatte de gamle du har. Det man i alle fall kan være sikker på, er at med svarte OFF-WHITE "SHOELACES", så snakker vi førsteklasses replika! Ikke varmebehandlet, men silikonprintet for enda bedre holdbarhet. Matcher de originale lissene fra Nike "The Ten" i samarbeid med Virgil Abloh nøyaktig på håret.


  Nike og OFF-WHITE er en match i særklasse

  FeetUnique er lidenskapelig opptatt av imøtekomme dine forventninger. Det er intet unntak med våre OFF-WHITE Skolisser som går perfekt sammen med alle slags sneakers fra Nike - som Jordan's, Air Max eller Prestos. Lissene er midt i blinken for et nytt fresh look, enten for første gang eller for å erstatte de originale. Her snakker vi replika i særklasse!


  Gratis frakt. Rask Levering. 100% Garanti.

  Vi sender til hvor som helst i hele verden - Gratis! Dette inkluderer både standard skolisser så vel som disse spesielle OFF-White Skolissene. Vi er også lidenskapelig opptatt av de skal komme raskt og trygt frem til deg.

  Og hvis du ikke er 100% fornøyd med våre skolisser, fikser vi en refusjon til deg - helt stressfritt. Du trenger heller ikke å sende tilbake disse OFF-WHITE inspirerte skolissene. Og du vil du ikke heller. Garantert!

  Skriv omtale
  Varenummer: off-white-black
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert