• 40+ solgt

  Mørkegråe elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Mørkegrå silikonskolisser uten knyting gjør skoene om til slip-ons

  Gjør deg klar for den perfekte kombinasjonen av stil og komfort. Med mørkegrå silkonskolisser så får du et nytt og spennende look, samtidig vil det da også være helt slutt på å stadig måtte bøye seg ned for knyte skolisser igjen. Disse mørkegrå skolissene forvandler nemlig skoene dine om til slip-ons. Du vil faktisk spare veldig mye tid med disse skolissene. Ikke så veldig mye at jeg bryr meg, sier du kanskje? Vel, du bruker faktisk i løpet av livet hele 973 timer totalt på å knyte skolisser (Ja, det er faktisk 1 1/2 måned). Vil du ikke helst ha brukt denne tiden på noe annet? Det ville i hvertfall vi. 

  Elastiske silikonskolisser passer skoene til både barn og voksne

  Uansett om disse skolissene er til barna eller de voksne, så vil lissene uansett passe til alt og alle. Så her har du funnet en skikkelig godbit for hele familien og venner - pluss deg selv, selvsagt. Nå kan nemlig hele gjengen nyte et klassisk eksempel på moderne komfort (og se fantastisk ut i samme slengen --> det må vi bare være så ærlige og påstå). Siden disse skolissene er laget fra silikon, så kan dem strekkes hele 100% lengre enn sin vanlige lengde. Dermed vil du få en komfortabel, tett og god passform uansett om lissene er til de voksne eller til barna. Disse skolissene passer rett og slett til alle skotyper som har 8 lissehull eller mindre.  

  Velg mellom en rekke ulike farger - Du kan velge lisser blant alle fargene i regnbuen

  Mht. den høye kvaliteten våre skolisser holder, så kan du være sikker på at vi tilbyr konkurransedyktige priser. Og du har fått med deg at vi også tilbyr gratis frakt? Du kan jo bare ikke la føttene dine gå glipp av disse førsteklasses skolissene og sjansen til å være helt unike. Her kan det forresten også være lurt å skaffe seg et par andre farger ekstra for å bytte litt rundt på dem etter hvert, hvis du vil ha mer enn bare 1 solid farge. Du kan jo også mikse litt rundt på lissene med 2-3 farger, her er det bare din fantasi som setter grenser. Vi kan uansett garantere at du vil med disse skolissene få et skopar med et ordentlig fullkomment look.

  Lisser uten knyting som man helt enkelt trer innpå skoene

  Skolisser uten knyting betyr også at du aldri mer trenger å stresse med å knyte skoene igjen. Disse skolissene er utrolig lette å tre innpå skoene når du får dem fra oss. Når du har tredd hver ende på disse mørkegrå skolissene godt igjennom skoenes lissehull, så vil dem også da holde seg der. Og så lenge dine sko har 8 lissehull eller mindre, så vil disse skolissene være kompatible med så å si alle skotyper og størrelser. Du får her et sett med 16 lisser (8 stk per sko).

  Disse mørkegrå silikonskolissene er veldig slitesterke

  Dette er skolisser som vil ha en lengre holdbarhet enn selve skoene, men disse lissene tilbyr mer en bare en skikkelig god holdbarhet. Silikon er et vanntett materiale som også er vanskelig å få flekkete og skittent. Skulle lissene uansett klare få støv/skitt på seg, så er det utrolig lett å rengjøre dem - du tørker dem bare helt enkelt av med en fuktig vaskeklut, så er dem gode som nye på null komma niks. Stor forskjell når man sammenligner dem med skolisser laget fra stoffmateriale - disse slites, mister fargen og blir fort skitne. Det er helt motsatt med silikonskolisser.

  Skolisser uten knyting er bedre enn tradisjonelle lisser

  Mørkegrå silikonskolisser er et perfekt eksempel på revolusjonerende tilbehør innen fottøyets verden. For hva er fremtiden uten den ultimate blandingen av stil og komfort? Så grip fremtiden din med føttene mens du både ser -og føler deg bra i skreddersydde slip-ons som disse lissene her vi gi deg. Hvem hadde trodd før at man kunne faktisk glede seg til å ta på skoene i hverdagen? 

  Skriv omtale