• 20+ solgt

  Blå elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Blå silikonskolisser uten knyting gjør dine sko om til slip-ons på null komma niks

  Hold opp med å bøye deg daglig ned flere ganger for å knyte skoene. Med våre blå silikonskolisser så kan du nå helt enkelt skli føttene dine innpå plass - være ute av døra og klar for en ny dag, på under 2 sekunder (Helt seriøst!). Denne herlige ferske fargen tar dine føtter og sko til nye høyder, som b.la. inkluderer flere gøyale opplevelser i livet. Er du klar for det? Selv om du kommer til å måtte stoppe opp for å beundre disse lissene i speilet, så vil disse skolissene fortsatt gi deg mer enn nok fritid til å finne på gøyale sprell.

  Uten knyting, passer til alle skotyper - fra barn til voksne

  Hvis dine sneakers eller løpesko har 8 lissehulll eller mindre, så vil disse silikonskolissene så å si helt garantert passe til dine sko. Disse elastiske silikonskolissene kan strekkes det dobbelte av sin vanlige lengde. Dermed får både store -og små føtter en svært komfortabel, tett og god passform. Disse lissene gjør livet lettere for både barn og voksne, de er midt i blinken for dem som ønsker å skreddersy skoene til en komfortabel og fullkommen passform. Dette er virkelig høykvalitets skolisser med en holdbarhet som overgår selve skoene.

  Våre blå silikonskolisser trer man på skoene raskt og enkelt

  Det tar bare et par minutter å tre på disse blå silikonskolissene på skoene. Dette er fordi at disse lissene er nemlig designet til å være så enkle og brukervennlige som overhodet mulig, uten noe som helst form for tullball. Du trer dem bare helt enkelt på plass fra den minste til den lengste - samtidig som du sørger for at alle sitter godt på plass. Når du har gjort dette, så gjenstår det bare å skli føttene inn i hva som nå har blitt slip-ons sko.

  Bedre holdbarhet enn tradisjonelle skolisser

  Disse skolissene er laget fra silikon - derfor er dem både vanntette, slitesterke og motstandsdyktige ovenfor støv/skitt. Man vil ikke kunne finne flekker fra støv og skitt på disse silikonskolissene i like stor grad som man gjør på skolisser laget fra stoffmateriale. Men hvis du skulle finne noe som helst form for støv/skitt på disse blå silikonskolissene, så er dem utrolig enkle å rengjøre. Alt du trenger å gjøre er å tørke av dem med en fuktig vaskeklut, så vil du ha så å si lisser som ser helt nye ut. Skolisser burde ikke være en stor bekymring, derfor tilbyr disse blå silikonskolissene deg sine tjenester slik at hver gang du drar hjemmenfra - så har du ro i sjela om at du er komplett på føttene. 

  Skolisser uten knyting gir en svært skreddersydd passform

  Har du sett gjennom vårt fargeutvalg? Vi har et bredt utvalg av en rekke pene og populære farger. Du kan velge blant hele 8 forskjellige farger. Alle fargene du finner i regnbuen, finner du også her hos oss. Valget er ditt. Men ikke glem at også blått er rått og godt, som du kan se her - spesielt hvis dem også matcher designet på dine jeans, sneakers eller løpesko. Uansett hvilke sko du har, så vil disse lissene gjøre dem fantastiske.

  Den perfekte balansen av stil og komfort

  Når det gjelder våre blå silikonskolisser - så er det kun din egen klesstil, livsstil og dine mål i livet som setter grenser for alle mulighetene disse lissene kan gi deg. Men uansett om du er voksen, ung eller bare barnet - så får du her et par strålende skolisser som forvandler dine sko  om til et par gøyale slip-ons med en svært komfortabel, tett og god passform. Det vil ikke ta lang tid før du sverger på at du aldri vil gå tilbake til de gamle tradisjonelle skolissene igjen. Og hvem kan klandre deg for noe annet? Disse silikonskolissene er jo i en klasse for seg selv!

  Skriv omtale