• Mørkebrune skolisser uten knyting for pensko

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde

  Utsolgt

  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Hvite skolisser for pensko - kombinerer stil og komfort.

  Det første du kommer til å legge merke til når du sklir føttene inn i dine nye slip-ons, er hvor utrolig bra den mørkebrune fargen på disse "No-Tie" skolissene er. Sko er faktisk det første folk legger merke til på hverandre, så da lønner det seg jo å ha skolisser fra øverste hylle. Du trenger kun å ta 2-3 steg før du vil legge merke til den enestående komforten disse skolissene gir deg. Disse lissene har en strålende mengde med elastisitet, dermed føles føttene hverken altfor stramme eller altfor løse - disse silikonlissene har virkelig funnet den magiske grensen mellom disse to egenskapene. Våre mørkebrune skolisser uten knyting her hos FeetUnique, har blitt spesifikt designet og testet både mht. usteende og funksjonalitet. Bare vent til du får oppleve disse skolissene selv, gled deg!


  Skinnsko blir til slip-ons.

  Konseptet er enkelt. Faktisk såpass enkelt at i den moderne tiden vi nå lever i, er det rart at ikke alle gjør dette enda! Når disse mørkebrune skolissene kommer, fjerner du bare de gamle standard lissene som skoene kom med - og deretter tres begge ender av lissene igjennom skoenes lissehull på hver sin side. Når du har gjort dette, gjenstår... Ingenting! Hvis du setter til side 10 minutter for denne oppgaven, vil du ha 8 minutter til gode - dette gjøres nemlig på bare 2 minutter. Det eneste du må gjøre er å skli føttene inn i dine skinnsko som nå har blitt til slip-ons. Så glem alt som heter knyting og justering av lisser, bare kom deg ut av døren og ut på neste eventyr. 


  En evig komfortabel passform.

  Hvis du sjeldent (eller aldri) løsner og strammer på skolisser for mer komfort, da kan vi med hånden på hjertet definitivt si at du ikke kommer til å røre disse mørkebrune silikonskolissene mye mer enn den ene gangen du trer dem innpå penskoene for første gang. Dette er nemlig lisser som har blitt spesifikt laget for å passe til absolutt alle pensko. Lissene gir føttene både en stram så vel som komfortabel passform, og holder føttene godt på plass. Så fort du har disse godsakene tredd innpå skoene, er det bare å gjøre deg klar for en ny hverdag - som ikke innebærer knyting av skolisser.       


  Velkommen til fremtiden.

  Mørkebrun er en klassisk farge som faktisk blander seg godt sammen med det meste som er. Enten det er klokke, belte eller sko - mørkebrun er en bankers farge. Våre høykvalitets silikonskolisser vil definitivt ikke skuffe hverken deg eller andre øyner som ser dem. Og når folk på gata med falmende, slitte, revnede lisser ser dine pensko, med toppklasses "No-Tie" silikonskolisser, da kan du bare sende dem til oss - så skal vi gjøre dem like glade som deg. 


  Høykvalitets holdbarhet - enkel rengjøring.

  Mørkebrun er jo allerede en strålende farge for å dekke til møkkete skolisser, men når det er pensko man har på seg, da må jo liksom alt egentlig være skikkelig rent og pent. Det er nettopp derfor at våre silikonskolisser er midt i blinken for deg og dine pensko. Alt som trengs for å fjerne urensligheter, er simpelthen en fuktig klut til å tørke dem over med. Null stress! Dette er lisser som garantert hverken vil revne, falme eller bli slitte. Mørkebrune silikonlisser (uten knyting) er nemlig laget med en kvalitet fra aller øverste hylle! Og disse "No-Tie" skolissene vil faktisk holde seg lenger enn ethvert skopar der ute på markedet, uansett om det er skinnsko eller sneakers det gjelder -  våre skolisser vil uansett knuse både dem og neste skopar mht. en lenger levetid.  


  Mørkebrune skolisser uten knyting til pensko - med en #FeetUnique Garanti!

  Alle kunder hos FeetUnique har en 100% Garanti. Dette innebærer at hvis du f.eks. ikke får produktet nøyaktig slikt du hadde forestilt deg, så refunderer vi deg. Og ikke bare frakter vi skolissene gratis til der du bor, våre skolisser er også bygget opp av markedets beste råvarer. Hvis du ikke skulle være fornøyd med den skyhøye kvaliteten, trenger du ikke engang å retunere lissene for å få din refusjon. Såpass sikre er vi på at du kommer til å digge våre skolisser uten knyting. Disse mørkebrune silikonskolissene vil passe som et skudd på dine pensko. Lissene har alt du søker etter i skolisser - og de er laget av folk som virkelig bryr seg. 

  Skriv omtale