• Svartfargede skolisser uten knyting for pensko

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde

  Utsolgt

  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Svartfargede skolisser uten knyting som forvandler dine pensko om til slip-ons. 

  Slip-ons er ikke bare begrenset til sneakers - og ønsker du topp stil uten å måtte stadig bøye deg ned for å knyte og løsne på skolisser, da er disse svartfargede skolissene for pensko midt i blinken for deg. Dette er lisser som vil passe til alle slags skinnsko. Lissene har den perfekte mengden med elastisitet som gir en tett og god passform så vel som at føttene får puste. Lissene tres innpå skoene dine på under 2 minutter. Og den flotte svarte fargen passer sammen med alt. Med svartfargede skolisser uten knyting for pensko vil du simpelthen bare elske hvordan føttene føles og ser ut - hver dag.


  Brukervennlige - dine gamle lisser vil bli gjemt og glemt.

  Mest sannsynligvis vil det faktisk ta lenger tid å fjerne de gamle lissene fra skinnskoene dine - enn det vil ta å installere disse svartfargede "No-Tie" skolissene. Disse silikonskolissene kommer i 2 sett med 6 individuelle lisser i hvert sett, og enhver av disse lissene vil passe perfekt inni skoenes lissehull. Lissene skal bare helt enkelt tres igjennom skoenes lissehull og på plass - det hele gjøres på null komma niks. Deretter gjenstår det bare å få på seg dine nye slip-ons, så er du klar for å takle hverdagen i full stil. Og det vil bli siste gangen du trenger å knyte skolisser igjen.   


  Deilig komfort og sikker passform.

  Elastisitet og en nøyaktig konstruksjon på lengden til disse skolissene, garanterer en svært komfortabel passform. Selv med lisser uten knyting for pensko er dette mulig. Mange folk lever daglig i fortiden, men hva med å ta steget inn i fremtiden, og med dine beste sko på beina? Skaff deg svartfargede skolisser uten knyting fra FeetUnique.  


  Svartfargede "No-Tie" skolisser for pensko - med den beste kvaliteten tilgjengelig online.

  Rengjøres kjempelett, falmer ikke, og viser heller ikke tegn til slitasje. Hvis skolissene blir skitne og ser gamle ut, da tar du bare en fuktig klut og tørker dem av - så blir lissene gode som nye på null komma niks. Alle skolisser her hos FeetUnique kommer med en såpass høy kvalitet at de ville ikke bare holde seg lenger enn ditt første skopar, men OGSÅ skopar nummer 2 som du trer dem innpå. Det samme gjelder for våre andre lisser, men ekstra spesielt for disse "No-Tie" silikonskolissene.


  Hvorfor du bør gå for FeetUnique?

  Fordi FeetUnique er et selskap som virkelig bryr seg. Du trenger ikke å retunere skolissene hvis du er misfornøyd, du kan beholde dem + at vi gir deg refusjon, uten noe stress. Vi er sikre på at du vil simpelthen bare elske disse svartfargede silikonskolissene uten knyting. De kommer ikke bare til en svært god prislapp - vil tilbyr også gratis frakt på dem. Du får rett og slett det beste av det beste, dette kan garanteres 100%.  

  Skriv omtale