• Adidas Yeezy - Skolisser Svart & Sølvfargede

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Taulignende lisser i sølv & svart tar dine sneakers til nye høyder

  Når trer taulignende lisser i fargene svart og sølv innpå dine sneakers, har du rett og slett skapt et helt unikt skopar. Det finnes meget mulig noen folk der ute med samme skopar, men man kan trygt si at de neppe har den unike fargekombinasjonen som du har. Dette betyr at du kan gå ut av ytterdøren hver dag i visshet om at du er fullstendig unik på føttene. En slik selvtillit på fottøy er noe bare taulignende lisser i svart og sølv kan gi.


  Doble farger skaper en original stil

  Sølv og svart er virkelig en deilig kombinasjon, folk bruker en formue på f.eks. svart og sølvfargede smykker. Hva med å matche disse taulignende lissene sammen med et par slike sneakers? Da er ditt iøynefallende fottøy garantert at hodene i gaten vil snu seg etter deg. Er du klar for å glede deg til hver gang du skal ta på skoene? 


  En størrelse som passer alle skopar

  Dette er skolisser med en universal bredde, tilgjengelig i et bredt utvalg av lengder. Dermed kan du være sikker på at du vil finne taulignende lisser i svart & gult passende for dine sko. Taulignende lisser optimaliserer både komfort og stil. Dette lar føttene dine få puste bedre - på toppen av en sikker og god passform. Hva er bedre enn å se fantastisk bra ut? Føle seg 100% også. 


  Materialer av høyeste kvalitet - enestående egenskaper

  Her hos FeetUnique, lever og puster vi skolisser. For oss er egenskaper som holdbarhet, komfort, farge og design - høyprioriterte egenskaper, alfa og omega. Dine nye taulignende lisser i sølv og svart vil ha en lengre levetid enn selve skoene. Dette er nemlig lisser som hverken ryker eller løsner slik som standard skolisser gjør (de som medfulgte dine sneakers). Taulignende lisser falmer heller aldri i fargene, de beholder sin livlige kontrast dag ut og dag inn. Hvis du leter etter det beste av det beste, da kan stoppe nå. Du har nå funnet dem. Her. 

  Skriv omtale