• 190+ solgt

  Hvite, krøllete skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Hvite, spiralformede skolisser gir deg mer tid

  Disse hvite, spiralformede skolissene er ikke bare der for å gjøre skoene dine mer komfortable. De får skoene til å jobbe for deg. Nå trenger du ikke lenger bøye deg ned, sjekke om de er knyttet og så videre. Du sparer minst ti sekunder hver eneste dag.

  Du smetter bare føttene ned i skoene, og så er du klar til å begynne dagen.

  Visste du at dersom du legger sammen den tiden du bruker på å knyte skoene dine hver dag, så blir det til sammen 45 minutter i løpet av ett år? Det er en hel episode av favorittserien din på TV!

  Dersom du snører dine elastiske, knytefrie skolisser gjennom skoene dine, trenger du aldri knyte dem. Du vil nyte en god, behagelig og god passform, og det betyr at du aldri mer vil gå tilbake til de gammeldagse skolissene som må knytes.

  Våre hvite, spiralformede skolisser kommer i lengder som passer alle typer sko, fra barnesko til spesialtilpassede sko og alt imellom. Så, enten du rocker 80-talls stilen, er på vei til første skoledag eller ønsker å ta en tur i parken for en omgang fotball med gutta, så er du klar for alt som skjer med disse lissene.

  Du trenger aldri å knyte sko igjen. Det eneste spørsmålet som gjenstår er hva du skal bruke all den ekstra tiden til?


  Skriv omtale