• 280+ solgt

  Svarte, krøllete skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Svarte, spiralformede skolisser gjør dagene bedre

  Svarte, spiralformede skolisser er ikke for de utålmodige, de er for trendsetterne. De er for de som setter pris på enkelhet, lettvinthet og hurtighet. De som vet hvor de ønsker å være, og som ikke trenger å bøye seg ned og knyte skolissene for å tenke på det.

  Hent ut super datamaskinen fra lommen din, også kjent som smarttelefonen. Det er kanskje den du er på allerede. Visste du at dersom du søker på ulike måter å knyte skolissen på, så får du over 1,59 millioner treff? Og mens alle andre leser gjennom disse, er du allerede på vei ut døren.

  Alt du trenger å gjøre er å smette føttene dine ned i skoene. Det er alt. Føles det ikke helt rett. Og på slutten av dagen er det ikke nødvendig å bøye seg ned for å knyte opp skoene. Du bare smetter føttene dine rett ut igjen.

  Smidig og enkelt.

  Stilen til de spiralformede, svarte skolissene bør ikke glemmes. Disse passer til alle typer sko, og de får bokstavelig talt skoene dine til å se ut som om du danser når du går. (Du bør kanskje begynne å planlegge din egen musikk.)

  Sagt med andre ord er svarte, spiralformede skolisser laget for de som setter pris på retro-stilen og det som er enkelt. Disse er laget for deg.

  Skriv omtale