• 90+ solgt

  Røde, krøllete skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Røde, spiralformede skolisser er magiske over flere dimensjoner

  Røde, spiralformede skolisser er retro møter moderne. Dette er retro-looken kombinert med førsteklasses tekstiler, slik at hver dag starter med en ting mindre å bekymre seg over.

  Vi tror at disse lissene gir deg fred i sinnet på tre ulike nivåer. Vi starter med den mest åpenbare.

  Du trenger bare å snøre disse en gang. Dette er elastiske lisser som ikke skal knytes, og de holder seg stramme. Dermed får du på deg skoene på rekordtid. (Få noen til å ta tiden. Du vil garantert sette nye rekorder.)

  Så forlater du huset i superkule, avslappede lisser i en modig og kraftig farge, nemlig rødt. Tuller du? Folk vil bli stående å gape over skoene dine. De vil sverme rundt deg.

  Men, de kan også oppholde deg, så ikke la dem beundre deg for lenge. Du har steder å være, og andre mennesker som også må få se hvor godt skoene dine tar seg ut.

  Så du har komfort. Du har stil. Hva er det tredje? Lang holdbarhet og anvendelighet. Disse lissene vil vare lengre enn skoene dine, og du kan sette dem på nye sko vel vitende om at de også vil rocke disse skoene. Gjenta prosessen i det uendelige.

  Det finnes tre gode grunner til å velge disse røde, spiralformede skolissene. De er bare et klikk unna. Så snart du har klikket disse hjem, vil ingen være så stilige som dine sko.


  Skriv omtale