• 360+ solgt

  Tynne, runde sjokkrosa skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, sjokkrosa skolisser til pensko våger å være annerledes

  Runde, sjokkrosa skolisser er en virkelig unik måte å presentere skoene dine på i formelle omgivelser. De lyser opp selv de kjedeligste omgivelser.

  Er du den modigste personen i rommet, den som er villig til å omfavne sin egen unikhet? Det finnes en enkel måte å sjekke dette på. Ta en titt på skolissene til alle i rommet. Kommer de i nærheten av dine førsteklasses, rosa skolisser?

  Snør skoene dine med lisser som synes. Enten de er svarte, hvite eller grå vil lissene dine garantert imponere. Men rosa lisser på røde eller grønne sko? Andre mennesker vil få en voldsom lyst til å ta bilder av dine røffe sko.

  (og dersom du tok femti kroner for hvert bilde, ville du gå med stor profitt. Våre lisser er høy kvalitet til konkurransedyktig pris)

  I følge alle de beste designerne i verden begynner moten ved føttene. Det må være fordi skoene er det første folk ser når du kommer inn i et rom.

  Tenk på dette; du imponerer dem i det føttene dine treffer gulvet. De vil holde pusten og vente, selv før du begynner å snakke.

  Runde, sjokkrosa skolisser til pensko er modige, klare og vil sørge for at du skiller deg ut. Hvordan kan de unngå å gjøre det?

  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-Classic-HotPink
  Tynt lag av voks
  Laget av bomull
  Stretch 0 %
  Bredde: 2,5 mm
  OEKO-TEX® sertifisert
  Brukes ofte til pensko