• 70+ solgt

  Elastiske, lock, oransje skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Elastiske Lock Oransje Skolisser Fører Deg Nærmere Horisonten

  Det sies at man kan løpe etter solnedgangen et helt liv uten å fange den, men han -eller hun som oppfant dette ordtaket har tydeligvis aldri hørt om disse elastiske lock oransje skolissene.

  Fordi, helt seriøst - vi er ganske så sikre på at med disse lissene så vil du få en såpass stor fart at du vil kunne klare å fange både solnedgangen og mer. Faktisk så vil disse elastiske lock oransje skolissene gjør deg like rask som en romrakett, så da kan du jo fange en stjerne også - selv om med disse lissene tredd på skoene dine, så er du allerede en stjerne.

  Lys, men allikevel en sterk farge. Oransje er ild -og flammenes farge. Dette er lisser for folk som brenner for noe, som får ting unnagjort og lever livet fullt ut. 

  Lisser som dette hører hjemme på føtter som har er en slik flamme i hjertet. Dette er nemlig skikkelig hotte lisser som er stappfulle av høykvalitets egenskaper og materialer. 

  Throwback-stilen og den fortryllende flotte fargen som disse lissene har - er én ting. Men så må det jo i tillegg også nevnes den store positive forskjellen som disse lissene vil gjøre for deg ved trening -og aktivitet. OK, så overdrev vi (littegrann) ovenfor med hensyn til at vi sa "like rask som en romrakett..." Ok, så blir det kanskje ikke en romrakett ut av deg da... Men du kommer til å bli 4x raskere med disse lissene. Og dermed basta. Med sitt geniale klikk-og-dra lukkesystem så sparer du masse tid både før, under -og etter treningen. Dette betyr mer effekt og dermed bedre resultater. Det er slutt nå på bekymringer nede på beina, disse lissene forvandler skoene dine om til SlipOns som gir en perfekt passform fra absolutt aller øverste hylle.

  Her snakker vi ikke bare om lisser som er komfortable, brukervennlige, smarte, raske, lette, tekniske, flotte, fasjonable... Disse skolissene vil faktisk gjøre alt du elsker - enda bedre.

  Så uansett hva du jakter etter i livets horisont - så vil du med disse lissene havne der enda raskere. 4x raskere for å være helt nøyaktig. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-NeonOrange
  Bredde: 3 mm