• Sport Plus Innleggssåler

  149,00 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Sport Plus er høytytende innleggssåler som vi sikre deg en konstant beskyttelse mot skader når du driver med idrett eller trening. For å garantere optimale forhold for optimal ytelse, er riktig støtte for føttene det aller viktigste. Feil fotstilling når du driver idrett, er mer vanlig enn folk flest tror. Faktisk er det den mest vanlige årsaken til smerte, tretthet og skader.


  De beste innersålene for løping

  Løping er bra for deg og helsen - i alle fall for folk flest. Men, med feil fotstilling kan saker og ting virkelig gå galt. Musklene vil bli svakere av å stadig bære på belastninger som de ikke er skapt for. Noe som kan føre til problemer oppstår med leddbånd, bein eller sener som følge av at skjelettsystemet får mesteparten av belastningene - istedenfor musklene. Det første tegnet på feil fotstilling er at man blir fort sår og sliten. Ved nok tid, kan dette utvikles til kroniske smerter og skader. Du ma ta de riktige beslutningene så fort som mulig.

  Sport Plus er innersåler som gir en helt enestående demping for føttene dine - samt optimal støtte. Å redusere effekten fra gjentatte belastninger, vil også gjøre det mulig å holde seg i aktivitet lenger, samtidig som risikoen for smerter og skader i stor grad reduseres.


  De beste innersålene for fotturer

  Disse innleggssålene er designet for veldig aktiv bruk, og det er derfor de er så lave i vekt og anatomisk formet - for å holde føttene på plass. De passer til de aller fleste idretter, fotturer, så vel som fritid og mer rolige aktiviteter. Disse innersålene vil optimalisere fysiske prestasjoner samt redusere eksisterende smerter som oppleves ved aktivitet.  

  Overdreven belastning av hælen forårsaker umiddelbar smerte - og øker sannsynligheten for fremtidige skader. Sport Plus er også såler som absorberer og minimere støt på føtter og hæler. Innleggsålene sørger også for å gi den riktig fotstillingen, noe som betyr at musklene som er skapt for nettopp dette, vil også vokse seg sterkere.


  Nesten universelle innleggssåler

  Disse innleggssålene passer i nesten alle slags sko, enten det er; sportssko, tursko, fritidssko eller annet. Sålene garanterer deg optimal ytelse, er vaskbare, og kommer i størrelseskategorier som dekker alt som heter skonummer der ute. Det øverste laget av innersålene er blåfarget. For å sette sålene skikkelig inn, må du bare huske på at hældelen er støttet godt opp mot baksiden av skoen.   

  Disse innleggssålene passer for alle som er fysisk aktive. Hvis du har en tilstand som f.eks. plantar fasciitt eller hælsporer. Har du moderat til alvorlig smerter i hælen, kan det anbefales at du heller tar en titt på vår ortopediske produktkategori.

  Skriv omtale