• Halvsåle (Skinn)

  89,95 kr
  Size
  Lengre for boots »
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Halvsåler i skinn fra 2GO er designet spesifikt for høyhælte sko. Disse vil passe inni alle slags høyhælte sko, støvler, sandaler etc. De tilbyr enestående demping og komfort for tåballen (området bak tærne som er et ekstra sårbart trykkområde på føttene). Disse hålvsålene i skinn leverer virkelig varene når det gjelder å forhindre smerte. De kommer med et luksuriøst look og gir deg en godfølelse du garantert vil digge. Laget fra ekte vegetabilsk og garvet skinn, noe som sørger for et utmerket klima for føttene. De vil føles både tørre, komfortable og gode.

  Disse halvsålene er midt i blinken for sko hvor du sklir fremover i hele tiden og krasjer tærne - da disse vil nemlig hjelpe til med å fylle opp tomrommet i høyhælte sko som er littegrann for store. Det må også nevnes at dette er svært slitesterke innersåler som du vil kunne nyte i mange lange år.


  De aller mest komfortable innersålene for høyhælte sko

  Kvinner som ønsker god demping i fronten av deres høyhælte sko vil elske disse halvsålene i skinn. De vil kunne levere friksjon til å stabilisere kroppsholdningen uansett hvilke høyhælte sko du har på deg - t.o.m. skyhøye støvletter. Hovedgrunnen til den enorme suksessen til disse luksuriøse innleggssålene (de er blant være mest populære produkter), er tykkelsen og selve materialet. Innersålene gir enestående støtdemping og forhindrer at føttene glir fremover, noe som kan føre til at du mister balansen og eventuelt har et uhell.

  Ekte skinn absorberer også fukt og svette, og kvitter seg dermed pinlig vond lukt. Det er enkelt folk der ute som synes prislappen på halvsåler i skinn er en ulempe. Forståelig, men vi kan garantere at den skyhøye kvaliteten er verdt det. Innersåler av skinn er det beste man kan få - holdbarheten og den myke godfølelsen kan ikke toppes av annet materiale. Disse sålene vil overgå dine høyhælte sko i levetid. 


  De aller beste innleggssålene for hverdagslige aktiviteter

  Innleggssålene er midt i blinken for deg som står og går det meste av dagen. De er ikke laget for spesifikke formål. Men en ting er sikkert, med disse sålene kan du danse hele dagen lang i høyhælte sko, altså hvis du i det hele tatt kan danse i høyhælte sko - det er ikke for alle. 

  Kort fortalt, med disse sålene på, vil dine føtter aldri begynne å verke vondt igjen under en fest eller selskap. Halvsålene kommer i alle størrelser fra 35 til 42. Hver størrelse passer to standard skonummer. Du bør unngå å vaske dem - rengjør dem heller for hånd med mild såpe og en fuktig klut.

  Du trenger ikke å bekymre deg for innleggssålenes synlighet i skoene. Den synlige delen av innersålene er svart eller solbrun, avhengig av hva du velger. Solbrun er den naturlige fargen på skinn. Halvsålene er forresten også svært enkle å sette inn i dine høyhælte sko - og de kan fint være igjen i skoene når du ikke bruker dem også. Se også vår kategori for komfortable innleggssåler til høyhælte sko - for et annet alternativ med enda mer demping i tilfelle du lider av mer alvorlige smerter i føttene.

  Skriv omtale