• Ortopedisk fullstøttende 3/4 innleggssåler

  189,00 kr
  Size
  Lengre for boots »
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Disse ortopediske sålene med en 3/4 lengde kan hjelpe til med nesten alle slags fotproblemer og tilstander, et unntak kan muligens være ekstremt alvorlige tilfeller av supinasjon eller pronasjon (foten ruller utover eller innover). Når det er sagt, disse innersålene støtter alle buene på foten fra den mediale til den laterale så vel som den tverrgående buen.

  Disse innleggssålene absorberer også støt i hælen samtidig som de sørger for en dempende effekt for hele foten. Innersålene gjør en utmerket jobb med å lindre alle slags fotrelaterte smerter eller ubehagelig verking. I tillegg hjelper de også med fotproblemer som plantar fasciitt, akilles tendinitt, hælsporer, flatfot og blåmerker/hevelse under føttene. Innleggssålene sørger også for å opprettholde riktig form og stilling for hele foten - ikke bare for hovedbuen.


  Innleggssåler mot supinasjon

  Disse ortopediske innleggssålene har også utmerket støtte på utsiden av fotbuen for å forhindre supinasjon. Det er faktisk rett og slett ikke en eneste bue på foten som ikke blir støttet av disse innersålene. Ved jevnlig bruk vil de aktuelle musklene bli sterkere og sterkere da de blir tvunget inn i riktig posisjon for å gjøre jobben. Etter en stund vil du kunne slippe å bruke disse sålene og fortsatt beholde riktig fotstilling. Men du kan også bare fortsette å bruke dem ettersom de er svært komfortable - og det er ingenting galt med å ha denne støtten selv om du ikke trenger den. 

  Her snakker vi et svært lettvektet og komfortabelt produkt. Innleggssålene er laget fra slitesterkt vegetabilsk garvet skinn med en fuktighetsabsorberende effekt.


  De beste innleggssålene for fotbuestøtte

  Disse ortopediske innleggssålene er laget med det beste - av det beste, for å gi høykvalitets demping til hælene, støtte de langsgående og tverrgående buene samt lindre smerter og verking vha. et topplag av ekte vegetabilsk og garvet skinn. Riktig støtte for alle buene på føttene eliminerer automatisk en rekke nåværende og potensielle fotproblemer. Ordentlig demping resulterer også deilig og nødvendig komfort - noe du helt sikkert vil sette pris på om du allerede sliter med smertefulle fotproblemer.

  Sålene tilbyr akkurat den rette mengden med støtte. De er ikke så myke. Altfor myke innleggssåler gjør nemlig at føttene dine raskt kan bli slitne. Alle med som sliter med feil fotstilling vil dra stor nytte av disse ortopediske innleggssålene. Eneste unntak vil være de som lider av ulik benlengde. Hvis dette er tilfellet, ta da heller en titt på avanserte produkter for hælstøtte.

  Denne versjonen med en 3/4-lengde er midt i blinken for deg hvis skoene dine allerede har en ganske så tett og god passform. Hvis ikke, vil vi heller anbefale at du går for vår andre versjon av disse ortopediske innersålene - i full størrelse. Disse innleggssålene passer nemlig til nesten alt av standard fottøy. Og de er svært allsidige med sin 3/4-lengde. Kommer også tilgjengelig her i mange ulike størrelser, så det er bare velge størrelsen som matcher ditt skonummer. 

  Skriv omtale