• Innleggssåler med minneskum

  149,00 kr
  Size
  Lengre for boots »
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Vi vet alle hvor mykt og godt minneskum er. Den kan tilpasse seg til alle former og føtter, noe som gjør det til det perfekte materialet for beroligende og terapeutiske innleggssåler. Minneskumsåler vil forme seg etter føttene dine slik at du føler deg komfortabel og god hver eneste gang du tar på deg skoene.

  Minneskum har den utrolige evnen til å gi fantastisk lindring fra smertefulle trykk og belastninger på føttene. Det hjelper også til med å forhindre utmattelse, noe som gjør minneskumsåler midt i blinken for folk som må stå og gå mye av dagen.


  Minneskumsåler gir beste komfort av alle

  Innleggssåler i minneskum lindrer smerter i hælen, fotbuen så vel som smerter fra plantar fasciitt. Minneskum er mykere enn noe annet der ute på markedet - og former seg perfekt til dine føtter. Komfortnivået er helt enestående. Overlegen mykhet. En godfølelse som ikke kan beskrives - den må simpelthen oppleves.

  Minneskumsåler kan også avlaste press og smerter forårsaket av liktorn, hælsporer og nevrom. Minneskum vil lette på presset i alle smertefulle områder av foten. Hvis smertene dine har utviklet seg til å bli mer alvorlige, kan du sjekke ut våre ortopediske innleggssåler her hos FeetUnique.

  Våre innersåler i minneskum sørger for å fordele all belastning jevnt utover føttene og lette på presset i de sårbare områdene som for eksempel tåballen. Minneskumsålene vil også hindre at føttene glir inni skoene - samt gi støtdemping til hælene. Vi må også nevne den lave vekten disse innleggssålene har.


  Folkets favoritt - komfortnivået er unikt

  Disse innleggssålene i minneskum er folkets favoritt for de som verdsetter stil og komfort. Sålene vil tilpasse seg fotformen perfekt og gi en deilig myk og tettsittende passform. Minneskumsåler bidrar til en bedre holdning samt forhindrer fremtidige skjelettmuskulære problemer. Dårlig holdning er den største årsaken til smerter i rygg og knær. Smerte er trinn 1 i utvikling av en mer seriøs skade, og det kan fort begynne fra bunnen av, i føttene - så gjør en god investering; kjøp minneskumsåler for helsas skyld.

  Hvis du har problemer med svette føtter, anbefaler vi at du skaffer deg våre "Refresh" kullposer sammen med innleggssålene dine. De absorberer nemlig fuktighet og holder skoene friske og gode når de ikke er i bruk.

  Innleggssålene leverer virkelig varene når det gjelder lange perioder hvor mye av dagen tilbringes på føttene. Når man står og går mye av dagen, er det fort gjort å bli sliten og begynne å verke i føttene. Minneskumsåler kan fint brukes til løpeturer også, men hvis maraton er din greie, da er det kanskje bedre å ta en titt på vår kategori for nettopp dette.

  Våre innersåler i minneskum kommer i alle størrelser fra 36 til 47. Hver størrelse de er tilgjengelige i, vil passe i to skostørrelser.  

  Skriv omtale