• Komfortable Innleggssåler For Høyhælte Sko

  84,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Det er slutt på tiden da man måtte velge mellom enten stil eller komfort. Endelig kan du ha begge deler! "Hvordan er det mulig?", spør du kanskje? Vel, forestill deg et par innleggssåler laget av silikon som forsiktig absorberer støt eller ukomfortabelt trykk for tåballen når du har på deg dine aller beste høyhælte sko - dette har vi her hos FeetUnique! Men ikke bare det, disse innleggssålene er så og si også usynlige - de kan til og med brukes oppi sandaler.


  De beste innleggssålene for høyhælte sko

  Designet for alle slags høyhælte sko. Super Cushions er et førstevalg for dere som ønsker smertestillende innleggsåler og utmerket komfort. Disse tilbyr glimrende støtdemping, både i området ved tåballen så vel som bakpå ved hælen - de to mest sårbare trykkområdene for føttene. 

  Foten synker ned i innleggssålen akkurat som en myk sofa (derfor sitt engelske navn "Super Cushions" aka sofa). Super Cushions hindrer føttene i å skli fremover, noe som skjer ofte når man har på seg høyhælte sko - altså at føttene nesten blir "knust" inn i tuppen av skoene slik du blir helt nødt til å folde tærne innover for å hindre høy smerte samt holde balansen. Og hvis ikke dette er tilfellet, så er det hælen som gnisser mot bakdelen av skoene. Begge disse scenarioene kan føles svært ubehagelige og ganske så smertefulle. Det hjelper da også lite med sko som er uten en hælkant - da tærne i disse blir ofte klemt svært tett slik at de stikker ut av fronten - og mange av oss vet svært godt hvor vondt det kan være. 

  Det beste valget man kan ta her for føttene dine, hvis de sklir ofte når du går - er å kombinere Super Cushions og Heel Grip-innleggssåler. Denne kombinasjonen er nemlig løsningen på et vanlig problem en gang for alle.  


  Men hvorfor er Super Cushions de beste innleggssålene for høyhælte sko? Vi innrømmer gjerne at det finnes lignende produkter der ute på markedet - men våre Super Cushions har en helt unik kombinasjon av fordeler. Innleggssålene vil forøvrig kunne takle håndvask og såpe, og etter lufttørking, er det gode som nye - hver gang. 

  Super Cushions er laget fra silikon, noe som er perfekt for høyhælte sko ettersom støtdempingen blir optimalisert på en naturlig og myk måte. Føttene dine blir derfor garantert best mulig støtte. Materialet har en avkjølende effekt som er perfekt for varme sommerdager - høysesongen, for høyhælte sko. Innleggssålene tar forøvrig også svært liten plass, er gjennomsiktige og diskret. 

  Ettersom silikon beholder sin form etter vask, vil disse innleggssålene her så og si få en evig holdbarhet. Og de er svært enkle å sette inn i alle slags høyhælte sko der ute. Ingen spesiell teknikk er nødvendig, og så fort de har lagt inn på skoene - holder deg seg der på plass også. En annen godbit med Super Cushions verdt å nevne, er den universelle størrelsen. Så skostørrelse er ikke et tema engang. 

  Bestill Super Cushions i dag! Si farvel til ubehagelige fotsmerter, og hallo til deilig komfort!

  Skriv omtale