• Innleggssåler for tverrbuestøtte

  145,00 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Disse innleggssålene er midt i blinken for folk som har fått nok av smerte, ubehag eller tretthet i forfoten. Smerter eller ubehag i dette området kommer av feil fotform. Det tekniske begrepet på dette er metatarsalgi og refererer til beinene bak tærne, metarsalene. 

  Innleggssålene vil kunne hjelpe stort hvis man lider av plantar fasciitt, en tilstand der smerter i forfoten stråler mot den nedre delen av mellomfoten eller til bunnen av hælen. Dette er hva som skjer når plantar fascia-senen blir anstrengt. Den aller mest vanlige årsaken til denne belastningsskaden, er overdreven bruk av fottøy med myke såler som har dårlig fotbuestøtte. Andre årsaker som kan bidra til disse fotproblemene er dager der man blir stående lenge av gangen, løpetrening over lange distanser, vektøkning og andre relaterte fotforhold.

  Disse innersålene gir ikke bare den samme luksuriøse godfølelsen som de vanlige spesialiserte skinnsålene fra 2GO - på toppen av kransekaken gir dem også enestående støtte til tverrbuen.


  De beste innleggssålene for flate føtter

  Innersålene gir foten utsøkt støtte rett bak tåballen, noe som sørger for å bringe tilbake en ordentlig fotbue igjen. Foten kan virke flat eller ekstra bred når man mangler en ordentlig tverrbue på foten. "Flatfot" er dog noe som refereres vanligvis til mangel på den mediale fotbuen (den som går langs foten på innsiden). Innersålene du ser på nå, fokuserer derimot mer på å få en skikkelig bue på tvers av foten, aka tverrbuen - slik at smerter og ubehag fra mangelen på den elimineres. Når man beveger seg fremover, vil forfoten din bære på all kroppsvekten. 

  Disse innleggssålene er laget fra ekte vegetabilsk og garvet skinn, noe som er kjent for å gi skyhøy komfort og utmerket holdbarhet - samt eliminere fuktighet svært effektivt. De kommer til å ha en levetid som garantert vil overgå skoene. 


  Glimrende innleggssåler for metatarsalgi

  Innleggssåler for metatarsalgi må kunne levere ordentlig støtte for tverrbuen og sikre at føttene er sikret og tvunget til å ha en riktig fotform. Føttene burde faktisk støttes enda litt lenger bak enn hvor folk flest tror. Istedenfor å støtte føttene rett under det området som bærer kroppsvekten din, vil disse innleggssålene støtte føttene rett bak tåballen og skape en skikkelig fotbue.

  Disse innersålene er myke og komfortable og leveres med den integrert puten for tverrbuen som du trenger. Disse innleggssålene passer inni nesten hvilken som helst sko der ute på markedet. Hvis skoene dine allerede passer svært tett og godt, kan du heller ta en titt på de mindre innersålene våre istedenfor. Vi har nemlig flere innsatser i en mindre størrelse som vil kunne hjelpe deg med tverrbuestøtte - og som praktisk talt tar ingenting av plass.

  Sist men ikke minst, er disse innersålene kjempelette å sette inn i skoene. Alt du trenger å gjøre er å plassere dem inni skoene og bevege hælen bakover slik at den får kontakt med den bakerste delen av skoene. 

  Skriv omtale