• Heel Support Plus (Innersåler)

  84,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Heel Support Plus fra 2GO er laget fra ekte skinn - disse innersålene både løfter og støtter hælene. Innsatsene er midt i blinken for de som lider av hælsporer. De er avtagbare og spesialdesignet for å lindre smerter i hælområdet. Disse innleggssålene vil også hjelpe folk som lider av ulik benlengde, feil fotform, dårlig balanse og problemer med akillessenen. Heel Support Plus Innleggssåler er rett og slett det perfekte valget for slike nevnte rehabiliteringsbehov.


  De beste innleggssålene for hælsporer

  Heel Support Plus Innleggssåler kommer med en avtagbar del, en slags myk pute akkurat der hvor hælsporer dannes. Dette er midt i blinken for folk som sliter med hælsporer. Produktet vil altså gi hælen utmerket demping ved aktivitet. Det er ganske utrolig hva riktig heving av foten kan gjøre mot problemer som irriterende gnidning på baksiden av foten - vinkelen har mye å si. Innleggssålene hjelper for de som sliter med ulik benlengde ved å kompensere lengden som mangler på det kortere beinet.


  Topp innleggssåler ved akillestendinitt

  Når hælen er løftet, trekkes akillessenen seg sammen og presset tas dermed av den. Men når du planter foten flatt ned på bakken og prøver å løfte tærne opp - vil du føle en vond smertefull strekk som stråler gjennom hele foten og opp fra hælen. Dette er din betente senestrekning, ingen tvil. Det er her Heel Support Plus Innleggssåler kommer inn i bildet. Disse innersålene vil heve hælen - og senke smertene. Den nye fotformen vil også endre føttenes kontaktpunkt på bakken og rett opp i tidligere feil fotform. 

  Feil fotform kan føre til smerter i korsryggen, noe som er ett av de første tegnene på skoliose. Dette kommer ofte fra en "skråstilling" til den ene siden som kroppen tvinger seg inn i. Det er her disse innleggssålene kommer inn i bildet for å korrigere eller kompensere ujevne overflater - derfor er de perfekte til f.eks. løping, golf eller andre idretter som utføres på slikt terreng. Sålene vil også lindre på ubehagelig verking i føttene. I tillegg kan Heel Support Plus Innleggssåler også hjelpe med andre fotproblemer forårsaket av sterke støt. 

  Et eksempel kan være gjentatte støt fra aktiviteter som mye overdreven mosjon eller løping, noe som fort kan forårsake smerter i forskjellige ledd og muskler i underkroppen - samt ryggen. Dette gjelder spesielt hvis disse musklene eller leddene allerede er betente. Innersålene vil hjelpe til med trykkrelaterte fotproblemer som vonde plantarvorter - noe som typisk skyldes ofte mye gjentatt trykk mot et lite område av hælen.

  Skriv omtale