• Filtsåler

  49,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Ull gir overlegen isolasjon, slipper kald luft ut og stenger varmen inne. Filtsåler er innleggssåler som brukes hovedsakelig til å isolere sko ved kalde værforhold. De vil sørge for å holde føttene dine varme og gode da dette materialet er hurtigtørkende og svært absorberende - og så lenge du avstår fra å vaske dem, vil de ha en svært lang levetid.

  2GO er et merke fra Danmark som spesialiserer seg på utvikling av produkter for skopleie. Våre filtsåler er ekstra tykke, veldig hygieniske, varme og ekstremt komfortable. Slitne og vonde føtter blir med disse bare et fjernt minne. Disse innleggssålene minimerer nemlig presset på hele foten, fjerner vond lukt, og forhindrer svetting - takket være deres fuktabsorberende egenskaper.


  Varme innleggssåler for jaktstøvler

  Filtsåler kan brukes med all slags utendørs fottøy, inkludert jakt og andre støvler. De er robuste, solide og svært pålitelige. Til alle dere der ute som har noen gang ønsket at dere hadde innleggssåler som holdt føttene tørre og varme - sånn seriøst, du kommer til å elske disse filtsålene for resten av livet. De er laget fra førsteklasses ullfilt, det desidert beste materialet for å sikre tørre og varme føtter. Disse innleggssålene er med andre ord; midt i blinken for utendørsaktiviteter i vått og / eller kaldt vær.

  Våre filtsåler kan klippes ned til ditt skonummer, og de dekker mange størrelser - så du bare velger i henhold til hva som passer deg. Den synlige delen av sålen har en kullgrå-aktig farge med et luksuriøst utseende.

  Innleggssålene er veldig enkle å sette inn i skoene. Du må bare først klippe dem ned til din riktig størrelse ved hjelp av en saks - og ved å følge konturene på baksiden som du klipper etter før du til slutt kan sette dem på plass inni skoene. Varme og komfort er garantert!

  Filtsåler er også innleggssåler som kan gi ekstra støtte - nødvendig støtte som virkelig trengs ved kalde værforhold. Disse filtsålene vil overraske og overgå dine forventinger når det gjelder egenskaper. Enestående komfort, presis støtte for fotbuen samt ekstra polstring som lar føttene senkes mykt nedpå sålene og pakke seg etter din passform. 

  Du bør gi våre filtsåler en sjanse - vi garanterer at du kommer til å bli hekta på dem. Vi tror faktisk at du vil tenke; "Hvordan i alle dager overlevde jeg friluftsturer uten disse?!"

  Skriv omtale