• Krøllete Oransje Skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Krøllete Oransje Skolisser

  Hva er bedre enn å ha elastiske skolisser uten knyting? -At de også er krøllete og oransje! Disse herlighetene forvandler nemlig dine sko om til slip-ons på null komma niks, og like fort vil de gi deg den ultimate følelsen av å ha et råkult look. Gjør deg klar for komplimenter og oppmerksomhet, med krøllete oransje skolisser er dette nemlig umulig å unngå.


  Hva kan man si? Folk digger komplimenter. Derfor laget vi krøllete oransje skolisser - for å gi deg og ditt fottøy mye positiv oppmerksomhet.


  Det eneste du må gjøre for å slippe løs det enorme potensialet til disse lissene, er å få tredd dem på dine sneakers. Vi vet at du allerede nå har lyst til å kaste dine gamle skolisser i søppleldunken og få på et par råkule krøllete skolisser, uten knyting - i en råkul oransjefarge. Så hva venter du på?


  For å få en klassisk kombinasjon, kan absolutt blåfargen og oransjfargen anbefales. Motsetninger tiltrekker hverandre, dette er rett og slett bare vitenskap. Samtidig ønsker du helt sikker å sette ekstra fokus på lissenes unike design og den lyse oransjfargen. I så fall kan vi foreslå perfekte nøytrale farger som svart, brunt og marineblått for kombinasjon. 


  Så hvordan føles det å se så bra ut, nesten helt uanstrengt? Vel, det kan du fortelle oss mer om når dine krøllete oransje skolisser kommer i posten. Den sterke elastisiteten skaper en tett og god passform - ingen knyting er nødvendig. Den flotte lyseoransje fargen vil heller ikke falme slik vanlige stofflisser gjør. Og den spiralaktige stilen er umulig å ikke bli fascinert av. 


  Du ser nå på de ultimate skolissene. Det er bare å få skaffet dem i dag, campe foran døren, og vente i spenning på posten. Hvis du tror at skolisser ikke kan overgå dine forventninger, vel - da har du ikke hatt våre krøllete oransje skolisser før. Du vil digge disse lissene. Garantert!

  Skriv omtale