• Krøllete Neongrønne Skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Krøllete Neongrønne Skolisser

  For deg som ønsker noe spennende, komfortabelt og gøyalt - så er krøllete neongrønne skolisser midt i blinken for deg! Dette er tilbehør til ditt fottøy som aldri blir kjedelig, disse skolissene gir deg nemlig livsforvandlende slip-ons på null komma niks. 


  Med krøllete neongrønne skolisser, kommer du til rett plass, til rett tid, med rett look.


  Du kan løpe et maraton, ta en rolig labbetur på stranden, eller noe midt imellom her. Disse elastiske skolissene er uten knyting og må kun tres på den ene gangen, strammes til din foretrukne stramhet - og voilà! Fra dette punktet av, kan du bare nyte en komfortabel og trygg passform, uansett hvilken livsstil du har. 


  Elastisiteten er formålslaget med hensikt om å gi deg en ordentlig sikker passform og den ultimate komforten.


  Selv om det innovative designet er helt enestående, så er det allikevel den unike fargen som gjør at krøllete neongrønne skolisser virkelig skiller seg ut fra mengden. Disse elastiske lissene uten knyting, er enda mer slitesterke og villere i fargen enn stofflisser. I tillegg er også fargen overraskende allsidig. Denne neongrønne fargen går like fint sammen med nøytrale farger som brun, svart og hvit - akkurat som med rødt, rosa eller en annen type grønnfarge.


  Du kom her fordi du letet etter de perfekte skolissene, de unike lissene som passer unike deg. Og du fant dem her. Krøllete neongrønne skolisser. Disse lissene er klare for å ta både deg og ditt fottøy til nye høyder. 

  Skriv omtale