• Elastiske Flate Neongule Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Flate elastiske neongule skolisser uten knyting - Gjør slutt på knyting av sko.

  Flate elastiske neongule skolisser uten knyting skal bare tres igjennom skoenes lisshull og knytes én eneste gang, og etter dette behøver man aldri noensinne mer å knyte skolisser igjen. Kommer med en strekkbarhet på hele 130%, noe som betyr at hver eneste gang du tar på skoene - så vil du få den ultimate komfortable passformen. Med disse lissene blir det slutt på store sløyfer og løkker som stikker ut på hver side av knuten, dermed slipper du også å bekymre deg for at disse skal hekte seg fast i noe slik at du faller og muligens revner lissene. I tillegg vil skolissenes flate design og neongule farge skape et råkult iøynefallende look som garantert vil bli lagt merke til.

  Universal størrelse som passer komfortabelt til alle skotyper.

  Disse skolissene er ikke helt ideelle til høye støvler, men bortsett fra dem - så er det ikke et skopar i verden som er hverken altfor store eller små for våre elastiske skolisser uten knyting. Dette er fordi at du vil trimme bort de overflødige lissene du ikke trenger før du til slutt setter på den inkluderte låseklipsen, og voilà - perfekt passform. Du kan t.o.m. lage en sløyfe på toppen slik vanlige skolisser har om du skulle foretrekke dette. Dette er skolisser som er midt i blinken både til barn som vil raskere komme seg ut å leke - så vel vel som til voksne som har en travel hverdag. I tillegg er disse lissene glimrende til den eldre generasjonen, tenk på hvor glade besteforeldrene blir når ryggen kan spares for bryderiet med å knyte og løsne på skolisser hele dagen? Uansett hvem disse flate elastiske neongule skolissene uten knyting kjøpes til - så vil de absolutt ikke skuffe!

  Disse neongule skolissene har en lengre levetid enn selve skoene.

  Hensiktsmessig skapt for å ha en svært lang levetid og for å være ordentlig snadder for øynene gjennom hele sitt lange liv. Disse skolissene har nemlig en holdbarhet som garantert vil overgå selve skoene - uten å miste noe som helst av sin herlige neongule glød og farge.

  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique:

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på.
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt!
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene.
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden.
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger.
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale