• 3150+ solgt

  Flate, svarte skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Noen ganger er det en god ide å holde ting enkelt. Det er akkurat det du gjør når du velger våre flate, svarte skolisser. Husk at enkelt ikke betyr kjedelig. Enkelt betyr at du er selvsikker. Resten av antrekket ditt viser seg frem, mens de klassiske svarte skolissene setter prikken over i-en. 

  Du har selvfølgelig sikkert sett andre som går rundt med skolisser i alle typer farger. Men, noen ganger er vil det mest unike være å ikke si noe i det hele tatt. Hvorfor rope når du kan hviske høyere? Disse klassiske svarte skolissene gir deg subtilitet og stil. De gir deg det beste fra begge verdener.

  Hvite sko? Ikke noe problem, Våre flate, svarte skolisser gir perfekt kontrast uten å være for mye. Svarte sko? Igjen, ikke noe problem. Disse skolissene passer perfekt og gir favorittskoene dine akkurat det lille ekstra de trenger. 

  Du kan egentlig ikke sette en pris på alt det vi har nevnt her. Ingen kjenner verdien på den komplekse beskjeden disse skolissene leverer. Vi har prissatt det til rundt 49.95 NOK. Det er antagelig verdt det, er du ikke enig?

  Skriv omtale
  Varenummer: 8M-Flat-Black
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert