• 120+ solgt

  Sølvfargede skolisser

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Få en unik stil
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Sølvfargede Skolisser I Lær Gir Dine Sneakers Mer Eleganse

  Fjern innpakningen, ta disse elegante sølvfargede skolissene i lær og tre dem inn på dine sneakers - er du og føttene dine klare for å bli selve definisjonen på stil og selvtillit?

  Når du knyter disse lissene og ser ned på skoene dine idet du går ut av døra, hvis du da vinkler dem mot sola så vil du kunne høre at de kutter seg igjennom lufta - som en påminnelse at med disse lissene, så er du ustoppelig.

  Med disse skolissene på dansegulvet, så forsvinner tyngdekraften rundt deg. Du må regne med at festende romvesner ute i vårt univers fra andre galakser vil legge merke til deg. Så ikke bli overrasket over at de vil cruise innom Jorda og festen din, de kommer sikkert også til å ta deg med på romskipet sitt etterpå og dra til sin egen planet med deg. For den råe danseløven du blir med disse sølvfarge skolissene i lær, så kan du være sikker på at du blir personen som alle vil ha på festen sin - og ikke bare blant jordbeboere.

  Altså, med disse lissene så kan du ta verdens mest slitte skopar som mer eller mindre holdes sammen av teip - med en gang du har tredd disse lissene på, da vil dem til og med være gode nok til å bruke i et bryllup. Da sier det litt om hva slags førsteklasses skolisser vi snakker om her.

  Skolissene vil bringe ut så mye følelser og beundring fra folk at du må bare gjøre deg klar for rampelyset og oppmerksomhet. Disse råkule lissene vil få alle andre skolisser til å virke antikke.

  Er du klar for disse lissene?

  Skriv omtale