• 270+ solgt

  Røde skolisser i lær

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Få en unik stil
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Våg Å Være Unik Med Røde Skolisser I Lær

  Det går ikke an å snakke om røde skolisser i lær, uten å bruke ordet "sexy". Det går bare ikke an. Noen synes nok at dette er et pinlig -og ubehagelig ord. OK, kanskje de ikke vil ha sexy sko da. Men det tror vi nok at du vil, fordi en som klikker seg inn på nettopp disse lissene - må ha en veldig god og sexy smak.

  Disse lissene oser av en som er unik og ikke er redd for å gå i mot strømmen. En som står på kanten av en vulkan full av lava og bare gjesper. Hvem i all verden kan gjøre det? Svaret er en som har røde skolisser i lær - de får nemlig bedre underholdning av å se på seg selv og skoene i speilet.

  Hvis en kjendis brukte disse lissene på den røde løperen, da ville ikke paparazzi-fotografene ha tatt bilder av ansiktet. Alle kameralinsene vil ha pekt ned på føttene og zoomet inn på de fantastiske røde lissene.

  Det store spørsmålet er jo: Hvilken fargekombinasjon skal man gå for på skoene slik at man matcher disse førsteklasses lissene? Her er det bare å bruke kreativiteten din og tenke litt. Disse lissene er som en vitamininnsprøytning til selv de mest kjedelige skoene. Vi vet alle at rødfargen er en av de meste sterke fargene vi har. Kjærlighetens farge, lidenskapens farge og blodets farge for eksempel. Kombinerer man dem i tillegg sammen med lær - Fytti, du kommer jo til å bli ustoppelig!

  Ta en kikk på dine sneakers, kom an - du kan vel ikke bruke de kjedelige standard skolissene? Føttene dine fortjener bedre, du fortjener bedre!

  Røde skolisser i lær, er ikke for alle. Og hvis de var det, da ville de heller ikke vært unike. Men du er unik og du vet det selv også. Derfor er nettopp disse lissene perfekte for deg. De er bare et par klikk unna av å være bare dine...

  Skriv omtale