• 360+ solgt

  Gullfargede skolisser i lær

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Få en unik stil
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Gullfargede Skolisser I Lær Er Ren Klasse

  Vi vet alle at gull er ikke noe tull. Det er fargen for vinnere, det er gull alle streber etter i livet fordi gull representerer toppen. For å få gull i livet og nå toppen, da må man ha et godt grunnlag fra bunnen av og jobbe seg oppover. Hos oss får du gullfargede skolisser som er laget i lær, de vil se fantastiske ut nede på føttene dine og kommer til å dra hele deg til topps.

  Det finnes ingenting man kan ha på beina som oser mer av selvtillit og toppklasse enn disse lissene. Millionærer vil bli sjalue på skoene dine, verdensledere vil komme til deg for rådgivning, kanskje blir du til og med kronet til konge eller dronning også?

  Du må bare gjøre deg klar for kjendisstatus og at folk på gata kommer til å stoppe deg på gata for å ta bilder. Og hvis du ikke blir kronet til konge eller dronning med en gang, så kan du være sikker på at i mellomtiden så vil sjefen i firmaet du jobber for - forfremme deg til den nye CEO. Fordi en som rocker gull på skolissene og beina, vil vel garantert ta firmaet til nye høyder.

  Selv om gull er et tungt edelmetall, så vil føttene dine kjennes både lettere og mer komfortable enn noen gang. Gullfargede lisser er jo selvsagt mer enn bare utseende.

  Sånn seriøst, den eneste plassen disse vil se bedre ut på deg - er på toppen av hodet ditt. Men gull på hodet får vente til du blir kronet til konge eller dronning, noe som fort kan skje når du har disse lissene.

  Kjøper du disse fantastiske gullfargede skolissene i lær, så har du bokstavelig talt skutt gullfuglen.

  Skriv omtale