50+ solgt

Superbrede, mørkebrune skolisser

39,96 kr
Lengde (cm)
Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Maksimal synbarhet
  • Få en unik stil

Superbrede Brune Skolisser Er For Deg Som Nyter Livet

Superbrede brune skolisser vil gi dine sneakers fargen til noe av det vi mennesker elsker aller mest på jord. Som for eksempel sjokolade, kaffe, karamell og øl.

Men, sånn seriøst - dette må jo være en perfekt farge og match til dine sneakers? Du er jo hos FeetUnique nå, så vi vet at du har en god smak og et øye for høykvalitets skolisser. Derfor er vi sikre på at du kommer til å skape en råkul kombinasjon med disse lissene og skoene dine.

Men vi må bare advare deg, det er en grunn til at vi har skrevet "Superbrede" i overskriften. Fordi de disse lissene er virkelig superbrede, de vil faktisk dekke mesteparten av skoene dine. Og de vil faktisk se så utrolig smakfulle ut at folk vil nesten prøve å spise dem. Men bare nyt denne stunden, du har fortjent det.

Med disse lissene så gjør du ikke bare noe godt for deg selv, men også for folk rundt deg. Museene vil stå tomme, fordi alle vil heller kikke på føttene dine - det vil nemlig være mye mer tilfredsstillende. Kanskje du burde ta betalt for å la dem kikke, akkurat som på et museum? Tenk på alle skolisser du kan kjøpe da!

Superbrede brune skolisser har blitt designet for dem som nyter livet. Derfor spør vi deg, kjære livsnyter; Er du klar for mer av livets goder?  

Skriv omtale
Varenummer: 18M-Flat-DarkBrown
Bredde: 16 mm
Laget av polyester av høy kvalitet