• Skofille

  29,95 kr
  par par par

  En skofille som holder fottøy rent og pent

  2GO Skofille - laget fra slitesterkt mikrofiber som forsiktig tørker vekk skitt og støv, uten å skadde materialet på selve skoene. Disse skoene gjør virkelig jobben og de vil gi et tilfredsstillende resultat. Skofillen er laget fra 80% polyester og 20 polyamid, noe som gjør denne skofillen tørker ekstremt raskt og kan trygt vaskes i vaskemaskinen.


  Forsiktig - men effektiv

  Det kan fort bli fristende å bruke mer røffe kluter og filler til å vaske skoene, men det kan faktisk gjør ganske store skader på stoffet - faktisk kan denne type rengjøring gjøre vondt verre på skoene. Derfor er denne 2GO skofillen så utrolig viktig for ditt fottøy. Du vil takke både oss og deg selv ved å bruke den - fremfor andre løsninger.


  Vi har en 100% Fornøyd Garanti

  Hvert eneste produkt vi selger her hos FeetUnique, kommer med en 100%-pengene-tilbake-hvis-du-er-misfornøyd-med-produktet-garanti! Refusjonen ordnes på null komma niks, uten stress. Du trenger ikke engang å sende noe tilbake til oss - eller svare på noen spørsmål. Såpass stor tillit har vi til våre produkter, vi er sikre på at de leverer hva de lover. Bestill i dag!

  Skriv omtale