• Skobørste

  45,00 kr
  par par par

  Skobørsten som tar selv dype spor

  Folk flest vil jo selvsagt fjerne støv og skitt fra skoene - men ofte ligger dette også igjen inni i dype spor og områder ved sømmene hvor man ikke kommer til med en klut. Og alt dette gjelder ikke bare topp og sidene av skoene - men også sålene. Så bestill din egen 2GO Skobørste hos FeetUnique i dag - på tide å gjøre ditt fottøy skinnende!


  Skobørsten man rett og slett bare må ha

  Denne skobørsten er et svært effektiv rengjøringsredskap som alle opptatt av rent og pent fottøy simpelthen bare må ha. Mange ganger er det dessverre ikke nok med bare å tørke fort over skoene, det kreves noe mer for å ta spor og sømmer. Derfor er 2GO-settet vi tilbyr her hos FeetUnique nettopp hva du trenger! Skobørsten er inkludert her sammen med vannbasert rengjøringsspray og mikrofiberfille. Løp & Kjøp!


  Kjøp uten noe som helst risiko

  Vi er såpass sikre på at denne skobørsten leverer hva den lover - det samme kan vi si om alle våre varer. Hvis produktene ikke leverer hva de lover og hva vi sier her, fikser vi deg en eksklusiv 100% godt-fornøyd-ellers-pengene-tilbake-garanti! Du trenger ikke engang å sende noe tilbake til oss. Hos FeetUnique er kundeservicen like god som produktene!

  Skriv omtale