Refresh - Kullbag for dine sko

119,00 kr
Farger
par par par

2GO Refresh Kullbag fjerner både fuktighet og vond lukt

Smart kullbag som absorberer fuktighet og fjerner selv den vondeste lukten fra ditt fottøy (eller... vel... reduserer den i alle fall kraftig). Så når du ønsker enestående fottøy, da bør du virkelig gå for dette 2GO Skorengjøringssettet. Og når du ønsker at de skal se like godt ut som de lukter - da bør du så absolutt velge 2GO Refresh Kullbag som du ser på her. Har du disse på lur, trenger du ikke bekymre deg igjen for at førsteinntrykket noensinne skal lukte vondt.


Laget for sko, bag, skuff og skap

Hvordan du bruker en 2GO Refresh Kullbag er helt opp til deg. Kanskje de bare er for å ha oppi skoene når du er innendørs? Kanskje de bare er for å ha oppi gymbagen slik at du holder svette og fuktighet unna? Eller kanskje de bare er for å ha i skap og skuff for godt miljø? Uansett, uansett hvor det enn måtte være, jobben gjøres like effektivt. Vil du ha mer godlukt og mindre fuktighet - da er er 2GO Refresh Kullbag midt i blinken for deg. 


Gjøres ikke jobben får du pengene tilbake

Bestill 2GO Refresh Kullbag uten noe som helst risiko - i dag! Alle våre produkter kommer med en 100% Fornøyd Garanti. Så hvis ikke produktene leverer hva som loves, og i dette tilfellet, ikke hjelper betraktelig mot vond lukt og fuktighet - fikser vi en refusjon til deg.
Det er altså mange fordeler å kjøpe hva som trengs til fottøyet her hos FeetUnique. 

Skriv omtale