Glitter skolisser

Glitter, glamour og glitrende skolisser

Skinnende, lette å legge merke til, plettfrie… og de glitrende skolissene er ikke så dumme de heller. Det stemmer. Vi snakker om deg, en som vet hvordan man skal gjøre entre og som forstår at føttene deres er noe av det første folk vil se. Deretter vil de ikke være i stand til å ta øynene bort fra deg. Vi synes det burde være ulovlig å gå på den røde løperen uten disse skolissene. Dersom Marilyn Monroe var skolisser ville hun vært skolisser med glitter. Disse er det motsatte av vanlig, laget for folk som også er motsatt av vanlig.

Andre kategorier

Komplette sko som ellers ikke er komplette

Noen sko kommer med skolisser som ber om å bli erstattet. Noen sko burde faktisk ha kommet med skolisser med glitter. Det er her vi kommer inn i bildet. Vis frem din indre prinsesse, filmstjerne eller vitenskapsmann med disse skinnende skolissene. Vi vet ikke hva som er unikt for deg, men vi vet allerede at bare fordi du ser på denne kategorien så er du en av våre favoritter. Dersom du tagger oss i et Insta-bilde av deg med kule glitterskolisser, vil vi være bestevenner.

Ser ut som metall, men føles som tekstil

Våre skolisser med glitter kan ved første øyekast se ut som de har blitt smeltet og deretter formet av smeder. Dette magiske skotilbehøret er ikke bare laget for å se flotte ut, de skal også føles flotte. De har en stretch på 15 %, dermed har du den fleksibiliteten du trenger enten du står, sitter, løper eller danser.

Vi har laget lissene bredere enn vanlig slik at ingen skal gå glipp av alt glitter og glamour som disse lissene har. Skolissene vil få hjertet til å hoppe over noen slag, og de supplerer resten av antrekket ditt på en utmerket måte.


Løsner aldri

Dine skolisser med glitter vil ikke løsne når du først har knytt dem. Glitteret bidrar til friskjonen som sørger for at sløyfen holder seg på plass, slik at du ikke snubler eller til stadighet må knyte dem på nytt. Med så kule skolisser blir du senter for alles oppmerksomhet.


Komplementerer alle skotyper

Desto kulere skoene dine er desto bedre passer de sammen med disse glitrende skolissene. Men, egentlig har alle typer sko godt av litt ekstra glitter. Bruk dem til kjedelige sko eller tursko, eller legg litt farge til hverdagsskoene dine. Å legge til litt glitter gjør alt bedre, og du må bare venne deg til komplimentene. Gjør deg klar til å se beskjeden ut, selv om du også vet at du tar deg fantastisk ut!

Sterk som stål og skinnende som gull

I motsetning til nesten alt annet som glitrer, vil glitteret på våre skolisser forbli på skolissene, og skolissen varer evig. De vil ha det samme gylne skinnet i år etter år. En dag vil vi kanskje lage skolisser av rent gull for de superrike, men akkurat nå er disse så luksuriøse som du kan få dem. Prisen er uslåelig, og gir ikke inntrykk av at disse er de beste og mest iøynefallende skolissene på markedet.


La oss sørge for at verden fortsatt glitrer

Visste du at jo renere luften er, jo lettere er det å se stjernene? På en klar dag kan du se opp og se det som ser ut som kjempestore versjoner av dine glitrende skolisser. Vi ønsker å se mer av klare nattehimler og derfor sertifiseres skolissene våre gjennom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det betyr at alle våre skolisser er produsert på en så økovennlig måte som mulig. Les mer om det her.